LEGO® Friends 41760 Zimní dobrodružství v iglú

8395

Nové

Děti od 8 let si se zábavnou stavebnicí LEGO® Friends (41760) Zimní dobrodružství v iglú užijí nekonečná dobrodružství.

méně jak 5 kusů

1 229 Kč

Děti od 8 let si se zábavnou stavebnicí LEGO® Friends (41760) Zimní dobrodružství v iglú užijí nekonečná dobrodružství.

Nejprve postaví kempovací iglú a ledovou krajinu. Pak si mohou hrát na řadu příběhů s Paisley, její malou sestrou Ellou a kamarádkou Aliyou, které si užívají klidné chvíle v horách. Pilná Aliya a nesmělá Paisley si spolu odpočinou, zatímco sledují Ellu, jak si hraje se 2 tažnými psy. Iglú navíc lze otevřít, takže děti mohou prozkoumat jeho útulný interiér. Nechybí posezení, světýlka, ohniště a horké jezírko, které přinášejí spoustu dalších možností k vyprávění příběhů.

Ještě více zábavy
Děti se mohou těšit na nenáročné a intuitivní stavitelské dobrodružství s aplikací LEGO Builder. V ní si lze přibližovat a otáčet modely ve 3D, ukládat stavebnice a sledovat postup.

Přivítejte v městečku Heartlake novou generaci
Ve světě LEGO Friends děti potkají nové kamarády, objeví zajímavá místa a budou si přehrávat dobrodružství inspirovaná reálným světem.

  • Kreativní zábava – Děti, které milují hraní ve sněhu, kempování nebo vyprávění příběhů si se stavebnicí LEGO® Friends (41760) Zimní dobrodružství v iglú pro děti od 8 let užijí spoustu zábavy.
  • 3 minipanenky a doplňky – Stavebnice obsahuje postavy LEGO® Friends Aliyu, Paisley a Ellu, a navíc 2 tažné psy a spoustu doplňků pro hraní rolí.
  • Inspiruje k nápaditému hraní – Díky fotoaparátu, sněžnicím, miskou se sušenkami, lávové lampě, 2 hrnky s kakaem a dřevem na zatopení se mohou děti s postavami vydávat na spoustu dobrodružství.
  • Dárek pro děti – Tato stavebnice iglú je krásný dárek k narozeninám, Vánocům a jakékoli jiné příležitosti pro děti, které milují hraní ve sněhu, kempování a hraní rolí.
  • Rozměry – Iglú měří přes 10 cm na výšku, 14 cm na šířku a 13 cm do hloubky.
  • Praktický pomocník – Objevte intuitivní návod v aplikaci LEGO® Builder, kde nadšení stavitelé mohou přibližovat a otáčet své modely ve 3D, sledovat postup a ukládat stavebnice. To jim pomůže v rozvoji nových dovedností.
  • Nová generace v městečku Heartlake – V lednu 2023 se svět LEGO® Friends rozšířil o nové postavy a nová místa, aby poskytl ještě více inspirace pro napínavé dobrodružství.
  • Kvalitní produkt – Už od roku 1958 splňují všechny kostky LEGO® striktní oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a zaručují zábavné hraní.
  • Bezpečnost nade vše – Kostky a dílky LEGO® Friends pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Počet dílků: 491 ks

Věk: 8+

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty