Studentský batoh Topgal HIT 148 G Red

1220

Nové

DOPRAVA  ZDARMA

(částka za dopravu bude odečtena po zvolení dopravce )

Prostorný tříkomorový batoh s trendy potiskem.

Batoh je určen k všestrannému použití – do školy, do města, na kratší výlety, popřípadě i na sport.

poslední položka skladem!

1 199 Kč

Kolekce:Street Hit
Rozměry:46 x 30 x 21 cm
Použitý materiál:100% Nylon
Hmotnost:
(bez příslušenství)
1.22 kg
Nosnost:9.00 kg

 

Prostorný tříkomorový batoh s trendy potiskem.


Batoh je určen k všestrannému použití – do školy, do města, na kratší výlety, popřípadě i na sport. Tento batoh primárně doporučujeme pro každodenní nošení od 2. stupně základních škol.

Ergonomicky tvarovaný zádový systém s hliníkovou výztuží, polstrované a délkově nastavitelné ramenní popruhy i posuvný a kompresní hrudní pás s přezkou zajistí pohodlné každodenní nošení. Zadní a prostřední komory tohoto batohu jsou téměř stejně velké. Prostřední komora je vybavena uzavíratelnou kapsičkou ze síťoviny.

Tyto menší komory batohu jsou určeny převážně pro umístění složek, dokumentů nebo jiných písemností. Do prostřední komory, která je vybavena uzavíratelnou kapsičkou ze síťoviny, lze také umístit notebook až do velikosti 15,4" v neoprenovém obalu.

Přední komora tohoto batohu je nejprostornější.Svou velikostí je tato komora přímo ideální pro uschování většiny objemnějších věcí. Je v ní i malá a praktická, zipem uzavíratelná kapsa, dále polstrovaná kapsička na mobil, iPod a jednoduchý organizér na tužky.

Na jedné straně batohu, mezi zadní a prostřední komorou, je podélná kapsa na zip, do které si můžete pohodlně umístit 1l láhev s pitím nebo jiné drobnosti, které chcete mít „po ruce“.

Láhev na pití lze umístit také do boční, zipem uzavíratelné kapsy se síťkou a kompresním popruhem s přezkou k jejímu pevnějšímu uchycení. Do této kapsy si můžete pohodlně umístit 1,5l láhev s pitím a následně ji zafixovat stabilizačním popruhem.

V přední části batohu najdete další větší oválnou kapsu na zip s karabinou na klíče.

Do batohu se Vám tak pohodlně vejdou všechny potřebné věci. Na jednom z ramenních popruhů batohu je kapsička na mobil nebo MP3 přehrávač s průvlekem na sluchátka.

Batoh je doplněn o reflexní plochy, úchyt na přenášení v ruce, dno je chráněno zpevněným pogumovaným materiálem.

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty