LEGO® Star Wars 75320 Bitevní balíček snowtrooperů

8046

Nové

Umožněte malým fanouškům postavit si vlastní armádu a prožít znovu akční okamžiky z filmu Star Wars: Impérium vrací úder se stavebnicí Bitevní balíček snowtrooperů.

více jak 5 kusů

499 Kč

Umožněte malým fanouškům postavit si vlastní armádu a prožít znovu akční okamžiky z filmu Star Wars: Impérium vrací úder se stavebnicí Bitevní balíček snowtrooperů (75320).

Součástí jsou 4 minifigurky LEGO® s různými blasterovými zbraněmi, sestavitelná spídrová motorka Impéria z planety Hoth, těžký opakovací blaster E-Web a sněhový zákop s extra municí. Tato stavebnice poslouží jako malý dárek nebo odměna pro kreativní děti od 6 let. Rozšíří jejich sbírku snowtrooperů a doplní ostatní sady od LEGO® Star Wars™ o nové herní možnosti. Digitální stavitelské nástroje
Samozřejmostí je podrobný návod na stavění. Nenechte si ujít digitální pokyny v aplikaci s návody LEGO, která nabízí nástroje přibližování a otáčení pro ještě lepší zážitek.

Kreativní zábava
Společnost LEGO Group vyrábí repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav ze světa Star Wars již více než dvě desetiletí. K dispozici je široká řada výstavních modelů, které nadchnou fanoušky všech věkových kategorií.

Stavebnice pro akční bitvy – Bitevní balíček snowtrooperů (75320) od LEGO® Star Wars™ umožní malým dětem postavit si vlastní armádu a přehrát si epické scény z filmu Star Wars: Impérium vrací úder.

4 minifigurky LEGO® – Průzkumný trooper z planety Hoth a 3 snowtroopeři, a k tomu navíc 2 blasterové zbraně, blasterová puška a blasterová pistole.

Minimodely – Imperiální spídrová motorka z planety Hoth (lze kombinovat se sadou 75313 AT-AT™), funkční těžký opakovací blaster E-Web a sněžný zákop s extra municí.

Dárek pro děti od 6 let – Stavebnice čítající 105 dílků potěší všechny děti, které zbožňují film Star Wars: Impérium vrací úder. Udělejte jim radost k narozeninám, Vánocům nebo prostě jen tak.

Hry na cesty – Spídrová motorka měří přes 3 cm na výšku, 12 cm na délku a 3 cm na šířku. Kompaktní sada se vejde dětem do batůžku a bude po ruce všude, kam se vydají.

Interaktivní návod na stavění – Pokyny najdete jak přímo v balení, tak v bezplatné aplikaci s návody LEGO®, která nabízí digitální nástroje pro ještě lepší stavitelský zážitek.

Sady pro všechny věkové kategorie – Stavebnice od LEGO® Star Wars™ se hodí pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat kultovní scény, vymýšlet si vlastní jedinečné příběhy nebo si prostě vystavovat modely.

Vysoká kvalita – Dílky LEGO® splňují přísné oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je lze snadno spojit a vždy pevně drží.

Bezpečnost na prvním místě – Kostky a dílky LEGO® testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Počet dílků: 105 ks

Věk: 6+

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty