Mindok SMART Hra - Anti Virus

1941

Nové

Tato hra je ještě větší výzvou, než to na první pohled vypadá. Dokážete si představit, že uvnitř buňky zrovna není mnoho místa.

Virus a další molekuly se stále blokují a překážejí si v cestě. Navíc se mohou pohybovat i ve skupinách a hýbou se pouze diagonálně.

poslední položka skladem!

589 Kč

Zapojte své tělo i mysl a zbavte se zákeřného viru! Zákeřný virus napadl buňku lidského těla. Dokážete se ho zbavit dříve, než se rozmnoží a napadne další buňky?


Tato hra je ještě větší výzvou, než to na první pohled vypadá.

Dokážete si představit, že uvnitř buňky zrovna není mnoho místa. Virus a další molekuly se stále blokují a překážejí si v cestě. Navíc se mohou pohybovat i ve skupinách a hýbou se pouze diagonálně.

Nikdo neodolá této nakažlivé zábavě. 60 rébusů vám přinese dlouhé hodiny zábavy. Cestovní váček vám umožní vzít si hru kamkoli s sebou.

Věk hráčů: 8 - 99 let

Počet hráčů: 1

ZÁBAVA A ROZVOJ IQ

Tyto hry rozvíjejí: logické myšlení, prostorovou představivost, koncentraci, plánování SMART games Jsou jedinečnou kombinací hry pro jednoho hráče a hlavolamu. Pravidla každé hry jsou vysvětlitelná ve 3 jednoduchých bodech a můžete hned hrát. Při tom vám ale každá z těchto her přinese dlouhé hodiny zajímavé zábavy. Každá hra představuje zároveň zábavu a také příspěvek k rozvoji inteligence vás i vašich dětí. SMART games rozvíjejí zejména logické myšlení, prostorovou představivost a schopnost koncentrace a plánování. Jednotlivé hry mají různé úrovně obtížnosti. Jsou vhodné pro děti od 3 let i pro dospělé.Všechny hry ze série SMART games vynikají zejména zajímavými herními mechanismy, kvalitním provedením herního materiálu a také krásným grafickým zpracováním.

SMART games se v současné době prodávají ve více než 100 zemích a jsou vítězem řady prestižních cen v oboru her a hraček po celém světě.

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty