Školní batoh Topgal ENDY 22002 G DOPRAVA ZDARMA

7896

Nové

DOPRAVA  ZDARMA

(částka za dopravu bude odečtena po zvolení dopravce ).

Batoh pro malé školačky v prvních třídách ZŠ, lehký a praktický, ozdobený obrázkem s kytkami a vílou. Ideální pro dívky v 1. – 3. třídě.

více jak 5 kusů

1 779 Kč

Batoh pro malé školačky v prvních třídách ZŠ, lehký a praktický, ozdobený obrázkem s kytkami a vílou.

Hlavní charakteristika:

  • - ideální pro dívky v 1. – 3. třídě
  • - váží pouze 0,88 kg!
  • - pevná lisovaná záda

Třpytivý lehký batoh s vílou a chlupatým přívěskem je ideální do prvních školních let. Konstrukce batohu je díky pevným lisovaným zádům velmi lehká, proto jej můžeme doporučit i pro drobné slečny pod 120 cm. Objemem ale určitě vydrží nejméně od první do třetí třídy ZŠ.

Ani z drobných zad padat nebude, nebojte, ramenní popruhy totiž můžete utáhnout v jejich horní i spodní části a navíc je zajistíte ještě hrudní přezkou. Konce popruhů jsou opatřeny magnetky, takže je můžete připnout k ramennímu popruhu tak, aby nevisely kolem těla.

Batoh má dvě hlavní komory. Do zadní širší komory doporučujeme dávat ty nejtěžší učebnice nebo desky na sešity. Přední komora je o něco užší a je v ní umístěna ještě malá síťová kapsa na zip a jmenovka. Do přední kapsičky pokryté třpytkami a vílou pak můžete umístit třeba penál PENN 22002 ve stejném designu, nebo krabičku na svačinku. Určitě se vám bude hodit i karabinka na klíče, která je horní části přední kapsy.

Pití je dobré umístit do kapsy na bok batohu. I víly musejí být vidět, zvláště v zimním období, proto jsme batoh opatřili řadou reflexních prvků. Najdete je na čele a boku batohu, ale i na ramenních popruzích.

Tak víly, letíme do školy!

Něco navíc:

  • - poutko na zavěšení batohu na lavici
  • - poutko na přenášení batohu v ruce
  • - zátěr proti dešti
  • - pevné dno z materiálu TOPDURA, nožičky
  • - batoh byl testován v ITC Zlín

Náš tip:

Jak ještě snížit váhu batohu? Což takhle dětem dát do lahvičky s pitím pouze sirup, vodu si dopustí ve škole sami - snížíte tak váhu batohu už tak plného učebnic…

Penál se prodává samostatně pod označením PENN 22002 G .

Hmotnost: 0,9 kg

Rozměry:  39 x 28 x 19cm

Použitý materiál: 100% Polyester

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty