LEGO® NINJAGO™ 71774 Lloydův zlatý ultra drak

8229

Nové

Se stavebnicí Lloydův zlatý ultra drak (71774) si mohou děti od 9 let přehrávat oblíbené scény ze seriálu NINJAGO®: Crystallized.

Model potěší dosud největším drakem NINJAGO se 4 hlavami, vysoce pohyblivýma nohama a ocasem a párem křídel, která lze rozložit a získat tak 3 čepele – samozřejmě ze zlata!

méně jak 5 kusů

3 799 Kč

Se stavebnicí Lloydův zlatý ultra drak (71774) si mohou děti od 9 let přehrávat oblíbené scény ze seriálu NINJAGO®: Crystallized.

Model potěší dosud největším drakem NINJAGO se 4 hlavami, vysoce pohyblivýma nohama a ocasem a párem křídel, která lze rozložit a získat tak 3 čepele – samozřejmě ze zlata!

Stavebnice, která uchvátí představivost fanoušků nindžů 
Stavebnice je nabitá celkem 9 minifigurkami. Čekají na vás exkluzivní zlatý přízrak Lloyd, zlatý Cole, zlatý Zane, zlatý Kai a zlatý Jay, kteří jsou vyzbrojeni zlatými živlovými zbraněmi. Dále se můžete těšit na Křišťálového krále, 2 mstivé bestie a mstivého válečníka.

Zábavný digitální zážitek pro stavitele LEGO®
Součástí jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění LEGO pro chytré telefony a tablety, vám pomohou vizualizovat si model, zatímco na něm pracujete. V aplikaci si jej navíc můžete kdykoli uložit.

Model draka s nindži – Se stavebnicí Lloydův zlatý ultra drak (71774) od LEGO® NINJAGO® si mohou děti přehrávat dobrodružné scény ze seriálu NINJAGO®: Crystallized.

9 minifigurek – Čekají na vás exkluzivní zlatý přízrak Lloyd, zlatý Kai, zlatý Jay, zlatý Cole, zlatý Zane, Křišťálový král, mstivý válečník a 2 mstivé bestie.

Pohyblivý drak – Představujeme vám dosud největšího draka řady NINJAGO, který vás uchvátí 4 hlavami, pohyblivýma nohama a ocasem a párem křídel, z nichž každé lze rozložit a získat tak 3 zlaté čepele.

Ještě více nindžovských dobrodružství – Nenechte si ujít 7 dalších modelů na motivy seriálu NINJAGO®: Crystallized, včetně stavebnic Coleův dračí teréňák (71769) a Nyin robot Samuraje X (71775).

Tip na dárek pro fanoušky LEGO® – Tato stavebnice čítající 989 dílků je vhodná jako narozeninový dárek pro děti od 9 let, které zbožňují nápadité hraní.

Výstavní model – Lloydův zlatý ultra drak měří přes 17 cm na výšku, 54 cm na délku a 30 cm na šířku, takže si jejděti mohou mezi jednotlivými dobrodružstvími hrdě vystavit v pokojíčku.

Interaktivní digitální stavění – Bezplatná aplikace s návody LEGO® dětem umožňuje přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu na chytrém telefonu nebo tabletu.

Rozsáhlá řada LEGO® NINJAGO® – Děti mají na výběr z nepřeberného množství draků, chrámů, robotů a vozidel, s nimiž si mohou hrát na akční nindža hrdiny.

Špičková kvalita – Kostky LEGO® již od roku 1958 vyrábíme tak, aby je bylo možné vždy bezpečně spojovat a oddělovat. Není k tomu zapotřebí nindžovské síly.

Testováno s ohledem na bezpečnost – Kostky LEGO® procházejí přísnými testy, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Počet dílků: 989 ks

Věk: 9+

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty