LEGO® Minecraft 21189 Jeskyně kostlivců

8134

Nové

Akční stavebnice pro hráče Minecraftu 

Model Jeskyně kostlivců (21189) od LEGO® Minecraft zaujme klasickými detaily, nápaditými funkcemi a několika biomy, takže nic nestojí v cestě nekonečným dobrodružstvím.

méně jak 5 kusů

699 Kč

Akční stavebnice pro hráče Minecraftu.

Model Jeskyně kostlivců (21189) od LEGO® Minecraft zaujme klasickými detaily, nápaditými funkcemi a několika biomy, takže nic nestojí v cestě nekonečným dobrodružstvím .

Těšit se lze na průzkumníka jeskyní, 3 kostlivce a 3 biomy: krápníkovou jeskyni s funkcí padajících kamenů; zarostlou jeskyni s křovím, hlínou a pochodněmi; a na hladomornu s množičem kostlivců.

Děti si mohou postavit, prozkoumat a ovládat zábavné funkce, které na ně čekají na nekončících dobrodružstvích ze světa Minecraft®. Pro extra porci kreativity si mohou model přestavět podle sebe .

Potěšte stavebnicí na motivy videohry Minecraft® hráče starší 8 let – k narozeninám, Vánocům či jakékoliv jiné příležitosti.

Rozměry:  

Všestranný model měří 14 cm na výšku, 19 cm na šířku a 14 cm do hloubky a ukrývá v sobě netušený herní potenciál.

Stavebnice LEGO® Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou videohru a postavit si z kostek LEGO známe lokace, předměty a protivníky ze hry .

Záruka kvality – Dílky LEGO® splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování .

Jistota bezpečnosti – Dílky LEGO® pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Věk: 8+

Počet dílků: 364 ks

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty