LEGO® Technic 42144 Bagr s drapákem

8265

Nové

Pneumatické funkce – Prohlédněte si pohyblivé rameno s dosahem přibližně 35 cm, a k tomu navíc klasický drapák v podobě „pomerančové slupky“, který lze otevírat a zavírat.

méně jak 5 kusů

3 099 Kč

Víte o dítěti, které miluje svět techniky? Pak mu jistě uděláte radost modelem Bagr s drapákem (42144) od LEGO® Technic vhodným od 10 let.

Stavebnice je určena malým nadšencům do stavebních strojů. Umožní jim nahlédnout do fascinujícího technického principu. Nabízí spoustu manuálních a pneumatických funkcí, takže malí zvědavci mohou prozkoumat, jak tento výkonný stroj třídí, přepravuje a nakládá materiál připravený ke zpracování.

Akční model
Pneumatické funkce zahrnují pohyblivé rameno s působivým dosahem přibližně 35 cm, a k tomu navíc klasický „drapák“ připomínající pomerančovou slupku, který lze otevírat a zavírat. Mezi manuální funkce patří horní rameno, které se otáčí o 360 stupňů, výsuvná kabina obsluhy, a k tomu navíc mobilní systém podvozku s řízením a 4 stabilizačními podpěrami.

Skvělý úvod do světa techniky
Modely LEGO Technic nabízejí realistické mechanismy a funkce pohybu, které snadno uvedou mladé stavitele do světa skutečného inženýrství.

Objevte technický princip bagru s drapákem – Děti od 10 let si jistě rádi prohlédnou všechny manuální a pneumatické funkce modelu Bagr s drapákem (42144) od LEGO® Technic.

Pneumatické funkce – Prohlédněte si pohyblivé rameno s dosahem přibližně 35 cm, a k tomu navíc klasický drapák v podobě „pomerančové slupky“, který lze otevírat a zavírat.

Manuální funkce – Prohlédněte si horní rameno, které se může otáčet o 360 stupňů, výsuvnou kabinu obsluhy, a k tomu navíc mobilní systém podvozku s řízením a 4 stabilizačními podpěrami.

Model LEGO® Technic – Fanoušci řady LEGO Technic si tuto stavebnici náležitě vychutnají. Zároveň se jedná o skvělý projekt pro ty, kteří mají zájem o náročnější výzvu.

Projekt pro děti od 10 let – Darujte tento model dítěti od 10 let, které se těší na další projekt nabitý zajímavými prvky a funkcemi.

Rozměry – Tento stavební stroj od LEGO® Technic měří přes 33 cm na výšku, 40 cm na délku a 17 cm na šířku.

Úvod do světa techniky – Modely LEGO® Technic nabízejí realistické mechanismy a funkce pohybu, které uvedou mladé stavitele do světa inženýrství.

Špičková kvalita – Dílky LEGO® Technic splňují ty nejpřísnější standardy a jsou konzistentní, kompatibilní a vždy dobře drží.

Bezpečnost na prvním místě – Dílky LEGO® Technic pouštíme na zem, zahříváme, drtíme, kroutíme a analyzujeme, abychom zajistili, že vyhovují přísným globálním bezpečnostním standardům.

Věk: 10+

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty