Vtech Chodítko - Uč se a poznávej (česky)

5074

Nové

VTECH chodítko je součástí série hraček vyvinutých tak, aby rostly s dítětem od doby kdy začnou sedět až do doby stabilní chůze. Nejdříve si mohou hrát s odnímatelným panelem na podlaze.

Jakmile povyrostou, pak připnutý, důvěrně známý panel, jim při chůzi dodává pocit bezpečí.

méně jak 5 kusů

1 749 Kč

VTECH chodítko je součástí série hraček vyvinutých tak, aby rostly s dítětem od doby kdy začnou sedět až do doby stabilní chůze.

Nejdříve si mohou hrát s odnímatelným panelem na podlaze. Poznávají zvířátka, barvy, hudbu, tvary i čísla.

Jakmile povyrostou, pak připnutý, důvěrně známý panel, jim při chůzi dodává pocit bezpečí. Interaktivní panel chodítka nabízí 2 varianty hry, které lze libovolně přepínat pomocí posuvného tlačítka.

První varianta nabízí možnost podvědomého učení a poznávání. Varianta druhá je více zaměřena na hudební cítění a zábavu.

Vtech chodítko představuje dítěti první zvířátka a jaké zvuky zvířátka dělají. Učí ho poznávat barvy, podvědomě učí počítání, čísla i základy správného hudebního vzdělávání. Učí poznávat tvary a rozvíjí koordinaci očí s rukama.

Podporuje manuální zručnost dítěte a správný vývoj hrubé i jemné motoriky. Úžasná stabilita, perfektně tvarovaná rukověť chodítka společně s možností nastavení brzdění koleček dává dítěti výjimečný pocit bezpečí při prvních krůčcích.

Skvělou zábavu plnou poznávání nabízí telefonní sluchátko, otočná ozubená kolečka nebo barevné piáno.

V českém jazyce!

Baterie 2×AA – jsou součástí.

Rozměr balení: 37×53×14,5 cm.

Rozměr výrobku po sestavení: 46×46×34 cm.

Vhodné pro děti od 9 měsíců.

Momentálně zde nejsou žádné komentáře našich zákazníků.

Napsat recenzi

Napsat recenzi

Související produkty